Com organitzar els poals per a reciclar?

Si tens una cuina xicoteta, no et preocupes! Sempre pots trobar nous racons que puguen aprofitar-te. Uns buits disponibles i moltes vegades malgastats solen ser la part de sota l’aigüera, els cantons, les parets, el sòl i, fins i tot, alguns racons d’armaris de paret.

En columna

Si et fas amb un contenidor apilable podràs organitzar un poal per a cada tipus de residu en columna. Col·loca al davant un cartell o adhesiu amb el tipus de residu que recollirà i no durà a equivocacions a l’hora de reciclar.

En la paret

En fila índia perquè cap residu es quede sense el seu poal. Quan tries el poal tin en compte tant el seu sistema d’obertura com la capacitat dels contenidors, en funció dels membres de la família, per exemple.

EXTRAÏBLES

Diversos poals en un riel que permeten que els extragues amb facilitat. És un sistema perfecte per a col·locar en els mobles baixos de 60 cm de fons. Fes que cadascun dels poals siga extraïble perquè pugues portar-los directament al contenidor del carrer i abocar, per exemple, el vidre o el paper.

ADOSSATS A LA PORTA

Els poals acompanyen el moviment de la porta del moble i “ixen” perquè tires els desaprofitaments amb comoditat.

No Comments

Post A Comment