AVÍS LEGAL

L’Ajuntament, a través d’aquest espai web, posa a la disposició dels diferents usuaris l’accés i utilització de serveis i informació referits tant al seu àmbit d’actuació com, si es dóna el cas, proporcionats per tercers.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol un altre material, són propietat d’aquest Ajuntament o de tercers que han autoritzat el seu ús.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal forma que es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa d’aquest Ajuntament.

 

Termes i condicions d’ús

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condició d’usuari comporta la total acceptació de les condicions establides en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se para determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d’ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar el que es disposa per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Quan siga necessària la utilització d’una contrasenya o nom d’usuari per a accedir a algun contingut o servei d’aquest lloc web, l’usuari queda obligat a mantenir-la en secret i a fer d’ella un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya l’usuari respondrà de la utilització que d’ella hagen pogut fer terceres persones.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.

L’Ajuntament no és responsable del mal ús que els usuaris realitzen dels continguts del seu lloc web i es reserva el dret d’actualitzar, modificar, conservar, eliminar, o impedir l’accés a qualsevol contingut que aparega en el mateix o de tancar-ho sense previ avís.

L’Ajuntament no és responsable dels continguts situats fora del seu web, en els llocs web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant o a través d’enllaços situats en el lloc web de l’ajuntament.

En el cas de fòrums oberts o espais d’opinió en les seues pàgines web, L’Ajuntament no s’obliga a controlar les opinions o informacions abocades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions.

L’Ajuntament no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquest Ajuntament, o com a conseqüència d’ajustos o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fóra del control de l’ajuntament.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els termes i condicions establits en el present Avís Legal.